Sommaren 2013

Gick ut nian. Hade långt & fint hår för första gången på flera år. Lämnade världens bästa klass. Klippte av mig håret. Saknar både klassen och håret fruktansvärt mycket. Hade så roligt då. Även fast i princip alla bråkade med alla så var det dom finaste. Jag gillar min nya klass också, det gör jag. Men den där var speciell, ingenting kommer någosin ta deras plats.

Kvällstugg

Gjorde en sånhär goding och åt den till pll. Blir så frustrerad av att inte veta vem som är vad och vem, har dock mina funderingar..
 
Fick information om inriktningarna för nästa år idag. Först ångest över val till gymnasiet och nu över det här? Räcker inte en gång? Går samhälls och kan då välja SASE socialtentreprenörskap, LOL livsstil & ledarskap eller IC internationall class. Står mellan sase och ic. Men två av tjejer ska gå sase så känns så tråkigt att lämna dom.. Men ic känns så kul, men det gör även sase. Ville ju dock ic ifrån första början, men då hade jag planer att gå det med Frida & det verkar inte bli så.. Å n g e s t laddad. Man ska inte behöva bestämma och styra sin framtid när man är 16 år. Det är den enda gången jag kan själv tycka att jag är för liten för någoting.

Honeymania

Fick den här i julklapp, stor favorit. Luktar helt underbart. Känner mig oemotståndlig när jag använt den. 
 
Slutade tidigt idag. Eller tidigare än vanligt. Dagen gick ovanligt fort och jag har varit på världens konstigaste humör. Extrema humörsvängningar från att vara en sur liten jävel som knappt går att prata med till en energi som nog endast är jobbig för dom runt om. 

Tre favoriter

Älskar dessa tre. Absoluta favoriterna i parfym hyllan!
 
Var en jobbig kväll igår. Knappt sovit någonting på hela natten. Skulle helst av allt bara sova hela dagen idag. Men har mycket läxor och annat jag behöver ta tag i.
Behöver reda ut grejer. Om jag har tur kanske jag kan göra det med en glassbunke i knäet.

Frunch

Tog sovmorgon till 11. Gick ut och gick sen. Blev inte så långt eftersom det är så fruktansvärt kallt, men det var skönt. När jag kom in igen så gjorde jag go-frunch. Creeds
till mig själv för det. Brukar oftast bara slänga i mig en macka innan måste springa ut till bussen på morgonen, så detta var välförtjänat tycker jag.

Braid

Myser i mina u n d e r b a r a nya byxor. Hur nöjd som helst. Är hungrig. Vill ha någonting gott till middag, får väl se vad dom hittar på här hemma. Vet inte vad jag gör ikväll. Ska höra om någon vill ta en myskväll med mig och äta glass. Är så sugen på det & det skulle passa bra just nu.

Tankar


Minns första dagen i skolan. Hur nervös jag var. Hur mycket tankar som flög runt i skallen och hur rädd jag var för att inte hitta min trygga punkt. För att sitta själv på rasterna och inte passa in i någon av grupperna som skulle bildas. Kan inte ens tänka mig att jag tänkte så nu. Har lärt känna världens finaste tjejer som jag kommit väldigt nära. Har verkligen min trygga punkt i dom. Älskar dom. 
 

Semla

Vi äter semlor för fullt här hemma. Drunknar i hur gott det är. Ännu en sak jag skulle kunna leva på. Börjar dock bara bli sötsaker/fika jag säger så om. Men som jag brukar säga om det ''fika bör man annars dör man''. Favorit citat 

Say something I'm giving up on you

Känner mig hängig. Gick hem från skolan. Sitter och stirrar in i tvn och drömmer om någonting gott. Så sugen på choklad, men orkar inte kliva upp, känns som att hela 
kroppen ska ruttna ihop. Vill gå i ide. Vill fika. 

140122


Frida följde med hit hem igår. Drack varm choklad, åt wienerbröd, kladdkaka, glass, saknat deet och våra såna kvällar, alldeles för länge sen sist. Såg Hunger Games - Catching Fire också, bästa någonsin. 

Slutade tidigare idag, alla 9or här ikring ska kolla på gymnasieskolorna så vi slapp några lektioner, dyng skönt. Dessutom har jag tid att plugga till provet imorgon då också. Men det är inte så lockande ha ha. Kanske städar rummet eller sätter mig och stirrar in i en vägg istället, allt hellre än plugg. 

Saturday

Jocke kom förbi igår och när heela familjen for och hade kul (utan att ens bjuda in mig till att hänga med) så gjorde vi tacos. Såg hockey och myste, somnade tidigt gjorde vi också. Vi for in till stan och mötte upp en fin brutta och hennes pojke. Grabbsen blev dock less så alla for hem lika snabbt som vi kom. Försökte skapa vår egen fotostudiohörna här hemma jag och syrran. Haha, blev inte så lyckat
 

Ängel

Åh mitt snuttegull. Finaste lillalillasyster 2011. Satt på ängen med min underbart vackra rosa samsung kamera och fotade mitt hjärta 8 år, sommarvarm dag mitt i juni och hon är så fiiiin. 

Accessories

Har långtråkigt, men är inte på humör att hitta på någonting. Är sugen på varm choklad men ändå inte. Vill ut och gå en sväng bara för att släppa lös lite tankar, men det är för kallt. Vill inte plugga, men måste ändå (tänker dock antagligen skjuta på det till 11 ikväll och sedan ligga där med ångest). Men taggad för fredag är jag iaf, någoting står rätt till. Min familj lämnar mig därmot helt ensam utan mat eller sällskap för en annan familj där syrrorna känner barnen, lite för små för att jag ska hänga med, men skulle ju ändå varit trevligt att bli frågad...... Ha ha blir väl en mat låda från frysen och glass framför lejonkungen eller något.
 

En kopp med kärlek

Värsta skoldagen på veckan h a t a r tisdagar. Jag och Anna satt en liten glimt i dagen ändå och gick och åt thai till lunch. Tog varm choklad när jag kom hem. Hade tänkt gå
ut och gå idag. Men satan i gatan vad kallt det är nu. Blir till is av att bara stå och vänta på bussen på morgonen. Det enda bra med att det är kallt är att snart kan man köra skoter. Varm choklad och sköna sockar dessutom häähä

Heart / mind


Åh herregud. Från ledighet till verkligheten imorgon, hur tungt? Mitt huvud & min kropp tror fortfarande på lov och är fortfarande inte helt vaken. Ska krypa ner i soffan, ta något gott och bara ligga här hela dagen. Det är okej idag, en sånhär dag är allt okej. Att trycka bort ett samtal med någon man inte vill prata med, en såndär dag då man kan dricka 13 muggar varm choklad på raken. 

Happy new year

''Nytt år, nytt liv, nytt jag'' Nej. Bara för att det blir ett annat år så får man inte ett annat liv eller en ny persons kropp?? Visst man kanske ändrar på sina vanor, sina sätt
att bete sig osv men tvekar på dem som påstår att allt blir nytt pga nytt år. Det är liksom bara ett nytt kapitel i livet som börjar så som gårdagen och morgondagen.
Gillar inte nyårslöften. De som sätter upp mål och verkligen lyckas måste bli överlyckliga och så stolta, men jag skulle bara ge upp. Skulle
inte klara ett stort mål som att sluta äta onyttigt och träna x antal ggr i veckan och bli världens mest fit girl. Ifall jag ska träna är det för min egen skull, jag ska må bra av det
och göra det då jag känner för det. Så de enda målen jag sätter upp för iår är:
- Sluta bita på naglarna. Dom blir så fulaaaaaa och det är äckligt att se andra göra det så...
- HA K U L. Leva, resa, göra spontana grejer och lära känna nytt folk.