Jag var bara inte gjord för dessa dar

Dålig dag idag. Ont i huvudet och allmänt seg. Legat i sängen hela dagen och tänker fortsätta så och dregla åt snyggingarna i Mystic Fall :):):) Jocke kommer förbi senare och sover här, kanske kan pappa vara snäll och åka och köpa glass till mig, ska iallafall hoppas. pussssssss

Beloved

Var med min fina torsdag-fredag, var på stan en sväng, myste och annat gottans. Vi for till Evelina på fredag kväll och var med henne, sen sovde jag där tills idag. Skulle på träning, kom dit och det var inställt ha-ha. Sedan iväg på finmiddag med fintjejer från klassen, riktigt super mys! Nu ska jag äta, se vampire diaries och tycka synd om mig själv för att ingen vill vara med mig och mitt huvud spränger.

Julafton


Hade en super mysig jul med massa gomat & gofolk, bra stämning och bra julklappar. Fina små tomtar dessutom. Världens goaste hund var hos farmor dessutom, fick värsta crushen och trotsade allergin för gullfian. 
Hade dock väldigt mycket mindre julkänsla och längtan än något år tidigare.. Kändes surt och tråkigt, men det var bra ändå, fick ju julklappar, julmat, släkt och allting. Finns ju folk som inte får fira jul så. De som får fira jul med alkohol, tårar, bråk, saknad av familjemedlem osv, de som inte får julklappar pga dålig ekonomi. Så glad att jag har turen att inte ha det så

God jul fina





Ge mig en dans på rosor


Drygaste skoldagen på veckan idag. Men tog mig igenom den eftersom vi hade stor fika och med tanken på att det är lov snart, jul snart, toppisch!! Inte är jag klar med julklapparna heller, blir väl en dagen-innan-stress som alla andra år igen. Är grymt duktig på att låta det bli så :-) annars är det bra idag och jag och min finaste har 9 månader, hihi. 

Lördags fika


For in till staden med fina lillasyster & köpte lite julklappar. Gjorde sedan en tårta till mammmi som fyllde år igår på lucia! Grattis igen finaste mamma! ❤ 
Far snart iväg ut till Jocke & är med honom och hans friendo ikväll

Lite mmm i livet


Den här smällt + bananas räddar mig ikväll när mina planer flög någonstans långt bort. 

091213


Som vanligt sjukhuset efter skolan på måndagar, farmor följde med så tog en fika efter, tackar jag icke nej till. Borde försöka få något vettigt gjort nu, alla läxor, dammsuga rummet gjort av damm & hår, städa osv. Men det är roligare med dator, mobil, instagram, sova, bara sitta, så så blir det istället. Bra intiativ madde!!!! 

Pizza


Jocke kom förbi igår kväll, sovde hos mig och det var toppisch. Sov länge så gick och åt pizza till frunch, hur gott som helst och jag är fortfarande hur mätt som helst. 

Lördag

Dömningen var helt okej, fick större slant i fickan än jag trodde så de va supremé! Har dock inga andra planer än att ligga & sova idag och ikväll. Skulle behövt något mer, en myskompis, film maraton, glass. 

Twisted

Riktigt jävla skitdag rent ut sagt. Förutom fikan på stan me favoriten & två tröjor med hem. Seg, trött, sur, irreterad på allt och alla, bara legat hemma hela kvällen & sen så vinner inte ens Elin idol. Det gjorde mig ännu surare men ska försöka göra glada miner för imorn ska jag blåsa i pipa åt småungar som springer med klubba efter boll och tjäna lite kosing.

För vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda


Sjuk

Åkte hem från skolan idag igen, förstår inte varför jag ens åkte dit. Men känns så ovärt att komma efter så sjuuukt mycket. Såå ska vara duktig & ta tag i lite plugg nu iallafall, ser hur länge det håller innan jag sitter med någonting annat :-) Så tack vare detta så sket sig innebandyträningen igeeeeeeeen.. Vill börja igen, saknar att spela, vinna, vara med brudarna, vinna, vinna. Ganska skönt att inte ha någonting sånt att göra flera dagar i veckan är det ju helt klart. Men det börjar ha gått lite för länge......

Vad jag bryr mig om nu

Börjar bli sjuk, ont i huvudet som tusan och är slö som satan. Gick hem från skolan, kan ju inte påstå att det inte var skönt att komma hem och sova någon extra timme ;) 
Annars så vill jag ha helg igen, orkar inte skola och plugga och låtsas sitta och tycka det är intressant att lyssna på saker om 1700-talet och sånt. Inte min grej någonstans. Några toppen brudar gjorde helgen helt otroligt bra, så vill jag ha det varje dag. Hade urkul & hade bara glada tankar. Ha ha men man kan ju alltid drömma liksom :-)

1 december


Vad händer? Ingenting händer. Har ingenting speciellt att berätta här, inget att skriva och aldrig några speciellt roliga bilder. Har gjort en massa mysigt, hängt med kompisar, pussat på Jocke, ätit gott. Men det är ju det vanliga. Senaste har varit lite si & så, gått upp och ner. Justnu är söndagsångesten på topp & huvudvärken är inte att leka med. Börjar bli förkyld också, bra timing när jag ska få testa börja med innebandyn till veckan igen. Aa förresten, är fruktansvärt taggad för det!!