Världen förtjänar inte dig

 
 

Saknar



 
 

För du var solskenet och jag var ensam

 

Cozy


For och sov hos Frida igår, bakade chokladbollar och busade.  Tog några timmar på stan idag. Fikade och hittade lite smått & gott, supreme. Michelle kommer nu snart dessutom så de här dagarna har varit minst sagt as braaa!
 

Avicii konsert

 


Får liksom ingen ordning


Åh gises vad jag saknar mitt långa, fina, långa hår. Vill ha det, vill ha hår, vill ha fint hår, igen..
Sjukhuset idag, skulle varit där 3-4 timmar men blev ändrade planer så ska dit 15 veckor irad, tjoho :-) Återigen en dag utan planer som lär sluta med datorn i sängen,
ha ha bra lov där Madde.
 
 

Lördag


Panik imorse, fri surf och sms gick ut. Så drog in till stan tidigare idag & fixade det + fria samtal.
Inga planer alls tills ikväll, ingen aning vad jag ska hitta på. Lördag och inga planer, nej inte okej. 

Livsmotto; mat


Tog en myskväll med Julia. Blev upphämtad & käkade sedan pizzaaaa, såg idol, snackade & kollade Castle. Det var super toppisch och det är inte helt fel med lov nu heller! Hoppas er fredag var lika bra som min, pussar. 

Handen i fickan fast jag bryr mig


Idag var en bra dag, fick sluta halv1 & är allmänt ganska glaa. Drar iväg & spelar med bandet nu snart & sedan på ic fashion show, så kvällen blir antagligen minst lika bra. Pussar 

Krig


Fick sluta tidigare, sitter och försöker komma igång med allt plugg, försöker iaf.. 
Tog en fika med några brudar när vi hade långrast idag. Senare ha jag ingen aning, hade tänkt träffa Jocke men ser vad som händer. Kanske far & kollar på vår innebandy träning annars.

131021


Hade rätt så chill dag idag. Hål & sluta tidigt, hade tänkt ta tag i inlämningen vi har tills imorn & för engångs skull höll jag det, blev tillochmed klar. Men sen ville inte min dator vara på min sida så den la av & raderade allt, ha ha, nämen de är lugnt, har inte alls lagt ner typ sjuttioelva timmar på det här ":)" 

Sundaay


Var med honom hela dagen igår, mys, go mat, spela spel me hans familj. Va med Alvine och Emil ett tag på kvällen oxå och det gillas. Sovde hos mig och har bara segat hela morgonen & ätit kladdkaka idag, men det är perfekt. 
Tvingade upp mig själv på träningscykeln för en stund sen, tänkte börja komma igång med knäet igen, ser väl hur länge den tanken håller :--))) 

Slösa pengar

Gick ner på stan för att köpa en tröja ja. Slösade mer än tänkt bara för jag kan, rebell. Men det är kul med nytt & jag behöver verkligen det så det var braa!

Mysdag


Firade sju månader med bus idag 
Hello babeees, hoppas er dag varit tippen toppen för det har min. Iallafall efter bajsskolan som gick så extremt seegt. Vandrade omkring på stan & for sen till Joakiiim. & nu ska jag trycka i mig något gott, egentligen borde jag plugga, men jag tänker kolla på hockey istället för det är roligare. Bra val Madde

Love suicide


Såhär söt är jag idag. varför..? Jo men det är så simpelt mina vänner, för att jag kan. 

Mr. and mrs. bignose

Min gullunge till lillasyster, syns att vi är släkt iaf. likadana näsor och allt :----)
Har inte gjort någonting alls nu på slutet, dött i skolan, velat gå hem varje dag. Skjut sig hur skol less jag är, hur mycket plugg som helst på hög dessutom. Som väldigt smarta jag bara drar på tiden med, bra där madde.

14 oktober


Stannade på stan efter skolan & fixade lite fräschare hår, nöjd den här gången faktiskt. Helt okej, ganska kort för my taste men det är sjukt skönt så värt

Loveyou

Världens allra finaste och bästa vän

Mysfika


Sjukhuset efter skolan sen drog jag & frida en fika på uh och tog en gofika. Sooon tacos & sen kmr Jocke förbi. 

131011


detta underhåller min dag idag 

Idiotism

Nä alltså människor är inte ok ibland asså.

Nice lips

Hihi vi tänkte att om vi gör som de flesta gör på bilder nu förtiden kanske vi bli extra coola XD :PpPp 
Annars var igår ingen bra dag. Den sög bokstavligen, skulle kunnat gräva ner mig & gått i ide eler typ skjutas iväg till en annan galax, tackar och bockar för det stora intresset.

131007

 

Ögongodis

 

Denna var viktig

Haft en toppen kväll, helt underbar. Drog en mystjejkväll hemma hos mig med Emma och Michelle. Viktiiiiiiiigt. Behövdes. Såg the lucky one, som var hel värd att se, åt b&j och flera påsar popcorn. Så himlans bra brudar och det gjorde kvällen så himla bra, pussen.

Turkiet 2013

 
Så jääävla bra. Överraskningen att hela släkten var med var sjukt lyckad! Underbart, värme, bada, kvällar, havet, vågor, bästa. R.i.p mina solglasögon som försvann i havet, tung sorg.