Söndagsångest


Segat hela dagen. Legat i sängen & sett på vampire diaries. For till Anna nu ikväll & åt bort lite av söndagsångesten med hjälp av our lovely chokladbollar. Hur gott på en skala? Hur otagg som helst för en till skolvecka, känns allt utom bra. Skulle sitta fint med ett lov, typ sommarlov. Eller åka utomlands, skulle inte säga nej alltså..  

Tiga och le


Äh a ok madde va har du för roliga lördagsplaner idag då? Nehe? Inga? Ha-ha var väl roligt att du alltid har lika socialt liv. Aa men de var väl skojsigt. Lägg dig i sängen och ät chokladmousse hela kvällen istället så blir det väldans bra ändå. 

Fredag


Skönisch dag. Först sovmorgon, fika, hål, prov. Skulle gärna ha fler såna dagar, väldige härligt & provet kändes dessutom hyfsat braa! Är med Jocke ikväll, sover här, hittar nog på något skojsigt. Ha en toppisch kväll, ska jag ha tackar & bockar for moi. 

Grattis lillasyster



Grattis till lillgummsan 11år ❤❤

Black at heart




Mysmiddag


Sovde hos Frida igår, himla mys. Fick en regnbågstårta jag alltid velat ha & så såg vi film. For och tränade idag och sedan åt vi gomiddag på Il Romanos, toppisch helg. 

Helg


Bra dag idag. Fick sluta tidigare så vandrade ner till stan halv 12 och kollade runt lite med alla presentkort jag har, hittade dock ingenting som vanligt. Ska äta tacos snart & senare ska jag och sis smälta choklad och doppa frukt, gottisch. 

14 november

Min dag idag, 16! Ska göra det bästa av dagen & hare as bra med vännerna som kommer förbi. För hur underbart är det egentligen inte att fylla år? Det jag mest ser fram
emot är att övningsköra hehe ❤ 
 

Onsdag


Åkte skridskor på idrotten, kämpa på med hockey & girlsen (+2 grabbs) vann över grabbarna WOHOHOO. Höll på svimma av när jag skulle hålla tal inför 5 pers, ha ha undra hur det kommer gå om vi gör det inför fler.. vill inte veta :-) 
Köpte en klocka after school som en liten present till mig själv, super nöjd och super glad.

Farsdag


Aaa det här var helt okej. Grattis finaste pappa ❤
Var med Jocke i fredags, sovde här. Sen på lördag kom Evelina så sovde dom båda här tills idag, gick på stan en stund & liknandeee. Tycker om dom 

Skolångest och stress

Haft ganska slappa dagar på slutet, men ändå så är det så sjukt stressigt. Klarar inte ett enda prov så som jag skulle vilja, men ändå pluggar jag röven av mig. Inlämningarna likaså. Tyckte om min novell för engångs skull, var nöjd, sjukt nöjd faktiskt. Men nej. Ha ha det tyckte inte läraren jag skulle få fortsätta vara. Så jävla skolless redan, skulle behöva ett lov, typ ett sommarlov, fast dubbelt så långt. Ska lägga mig och gråta över mitt super liv :) ciao puss
 

Allt har en mening men du saknar ord

Sjukhuset efter skolan, är hos Jocke nu, borde egentligen plugga, nä. 

♥♥

Fick en present av Jocke igår när han ha varit utomlands. Så fint. Älskar det. Alltid velat ha ett halsband & en anledning till att aldrig ta av det, känns liksom speciellt, & nu känner jag mig poetisk. Hejdå gamla slitna fula avfärgade halsband slänger er nu, sorry not sorry.

Glass i stora lass


Tog en myslördag med massa glassss och prat igår med älsklingen, perfekt supremé sista sovmorgonslovdag. Jätte taggad för skola imorgon för den delen också. Vill lägga mig och sova och inte vakna innan jul i tanke på att ens komma nära skolan igen. Rört alla läxor har jag gjort dessutom, ha ha ha säkert :-) & på det lite söndagsångest inför skola imorn, som vanligt alltså.

Fredag


Var & inventerade på beijer med laget, måste vara det tråkigaste, långvarigaste som finns någonsin. Så himla sjukt kasst. Kom hem och släkten var här, ätit gofika & syster har öppnat presenter. Jag & syster2 på bilden fyller också år snart så det kmr sitta perfekt, känner mig som 12 men blir ju avundsjuk... 

Grattis lillskrutt


Grattis till min lillskit prinsessa knasboll på 14-års dagen. Hoppas du får en toppen dag gumselumsan