Söndagsmys

Åkte iväg till mormor och körde skoter med ena lillasysteryster och småkusinerna, mina fina gullefisar. Ska gifta mig med en skoter.  
Sitter just nu i myskläder och ett fågelbo till hår och väntar på att Elina ska traska sig ner hit. Sedan kommer Jocke och Oscar också, blir toppen!

Det finaste jag har

Åkte till stan och hade tänkt storshoppa med Frida i onsdags. Slutade bara med en tröja, ett till hål i örat och som vanligt så fikade vi. Börjar bli mycket sånt...
Men hon är världens finaste.
Igår så hängdes det med Jocke, Elina och Oscar mest hela kvällen. Var dock så att grabbarna skruvade mest hela tiden så vi sett ju bara och kollade.... ha.ha.
Men annars var det mysigt.

En bild säger mer än tusen ord

 
 
 

130325

finaste.
börjar å köra fotboll idag, så innebandyn läggs åt sidan (mh, fortsätter med fml.) fmlfmlfml. men ska ändå försöka köra dubbelt så ofta som det går, hur ska ja klara mig utan innebandyn? utan laget, omg.
 

Snowboard


Hade friluftsdag idag. Såg säkert ut som en död säl när jag åkte eftersom jag inte åkt mycket alls och hade dessutom ny bräda... Men hade kul iallafall


Man lever man lär


Åkte in till stan helt själv efter skolan. Haha kan ju inte kalla det roligt men hittade vad jag behövde så är nöjd. Present till Frida. Hon fyller år imorgon så ska dit och säga grattid och sover där sedan. 


Man ska unna sig när man är ung


Evelina och Jocke kom igår och sovde hos mig. Åt b&j, chirre & dirre. Såg på film och bara allmänt skrattade åt allt och ingenting. Gick och la oss runt 6-7 på morgonen och sovde bara någon timme så idag är jag världens gladaste och piggaste. Så snäll som jag är så lyxade jag till och med till det för dom imorse med pannkakor och bacon till frukost. Känner mig så snäll

SERIESEGEEEEEEEER

(+vår as grymma målis bakom kameran) måste säga att jag är stooolt över att va kapt'n för ett sånthär'nt gäng!
vann sista match'n med 3-0 och fick därför vinst i serien, så sjukt härligt. tyvärr så läggs flicklaget ner nästa säsong och det blir bara damlaget som körs, fmlfmlfmlfmlfmlfmflml. älskadeflickor vad jag kmr sakna våran lagkärlek, om man kan kalla det så.
 

Put your favorite dress on girl

I brist på annat fortsätter jag vara tråkig och köra på söta cam bilder, yess so fun for ya guys.
Ska fixa mig lite snabbt, äta och sedan blir det en lång busstur för att komma till jocke, but that's fine for me.
Gillar att åka buss. Mysigt på något sätt när man lyssnar på musik samtidigt. Sen hem ikväll och sista matcherna för säsongen imorn, om nu min hals bestämmer sig för att hålla märk man.

Nothing can make me feel like you do

Ikväll är de en sånhär kväll då jag verkligen inte orkar plugga, och jag måste verkligen.
Ikväll är de en sånhär kväll då jag verkligen bara vill lägga mig under täcket och sova.
Ikväll är de en sånhär kväll då jag verkligen hatar allt och alla 
trevlig jag känner mig, oh yes I do.

Ska måla om din atmosfär

Om ni nu tänke som jag tror många av er gjorde, ''åh fan va snygg tröja , ska fråga vars den är ifrån!' så kan ni drömma vidare för d ä min as coola klass som gjorde den, peace out :) (& a, d ä en djävul me änglavingar, perfa förklaring för hela klassen.)
Annars så äre väl as kul med plugg. Matte muntligt nationella och tyska prov imorrn och jag har inte börja kolla på de ens, bra där madde.
 

Sick

När man är sjuk ska man få ha det gott. Så jag äter b&j och frukt ikväll. Samtidigt som jag knarkar halstabletter.
 

Nothing can never ever replace you


• tur jag har dig lilsistaaa ♥
Inte gjort mer än att varit med jocke idag. Men det duger för det var roligt.


You are mine and I am your


Nattinatt ✨


Underbar helg



Lördag - fruktsallad och b&j mys framför melodifestivalen och scoobydoo. Även lite hårfix.
Söndag - grillning ute på gården med  massa gott och sedan sängliggandes hela kvällen me filmer och glass.
Måndag - just chillin' tills ja for på moppekursen.

 


Springtur