And you fucked it all up in just a minute

Hatar.att.ha.såhär.mke.kortare.hår. Ååh. Trivs inte såhära. Känns inte som jag, ÄR inte jag. Påstår inte att jag har kort hår nu (jo) men det var väldigt mycket som försvann. 

You just run

Skulle dra ut på en mils pw men blev 4km springning ist. Gick helt okej och jag är nöjd. Kan dock knappt gå nu och har ett painful och uppsvällt knä från ingenstans. Hoppas verkligen på att det inte blir någonting allvarligt, dör. 
 

Lillkusinvitamin

Busungen kom till oss och drog igång energin i huset. Älskar barn, älskar honom. Så fin. Gillar mest alla de där kommentarerna småbarn kan lägga och inte förstå varför alla skrattar åt det. Åker och badar med Alvine och Emil senare, älskar dom med 

Hårklippning


Catching

Köpte lite nya grymma saker på våran summer trip. 

As grym mössa, stickadtröja, trekvarts, linne, linne med fransar, standard gina tshirt å för små skor


Västerås - Örebro - Stockholm


Älskade blogg.se vad du förstör kvallan så jävla stenhårt.

Västerås. Åkte bil 7 timmar. Bodde i stuga. Badade i iskallt vatt'n. Spelade kort. Åt melon. Fin solnedgång. Matade änder. Shoppa. Fick nya bästavänner (änderna,hihi). Åkte på nått bad. Solade. Träffade finaste farfar. Spelade minigolf. Var på djurpark. 
Drog vidare t Örebro. Bodde i stuga. Åt på donken. Träffa fredrik för första ggn (haft kontakt genom internet i cirkus 3 år). Va med fredrik all the time. Badade. Åt glass på donken. Stan. Shoppa. Subway. Gick omkring. Pratade. Skrattade. Åt glass på donken. Blev överfallna av småbarn vi int kände. Kaos med småbarnen. Sand i ögonen. blåmärken. Ännu mer skratt. Säga hejdå. Gråta en skvätt. Kramar. Sura miner över att fara. 
Men sen ,vidare t Sthlm. Bo hos kusin. Gå på grönan. Köpa ett foto. PRATA MED ANSIKTET<3. Sola. Bada. Shoppa. Skratta. Vara knasiga. Se film. Köpa awesome mössa. Lovin' it. Se film. Äta. Äta. Äta. Äta. Och idag, åkte vi hem.

Kan bara säga, att jag har haft sjukt kul. Men såklart längtade man ju hem oxå, men ,justnu sakna ja nog mest Örebro, hade så sjuuukt kul. åh de sug att det är så långt ner t pajka i värmland :(


Latest

Lördag; åkte och fikade och sådant ute vid havet på några klippor med lite släkt & familj. Efter det åkte jag iväg till Frida och vi for ut med moppen. 

Söndag; jag och Frida sovde ut och gjorde plättar till frunch. Åkte sedan och köpte milkshake på bk. Moppen vägrade starta efteråt så där stod vi hur länge som helst.. Kom hem tillslut och pysslade med några gamla shorts jag hittade & en tröja som inte används. Spelade minigolf senare på kvällen med Frida & Marcus, gick inte så bra ha ha..


I love you




Nytt ifrån rean

Åkte in till stan med Frida en stund för att kolla in stor rean i stan. Hittade lite grejer, hur nöjd som helst. Älskar reaa 


Yesterday

Tog en bra dag med min bästa igår. Delade en melon på hälften och åt tills vi sprack. Spelade kort och pratade massa nödvändigt strunt. Tiden med henne är den bästa 


One two fuck you

Fick en ny och större säng igår. Är stört nöjd så älsklingen kom och invigde den med mig inatt. Han ska sova här hela veckan, blir helt underbart. Men det första han gjorde var dock att fara iväg för att skruva i moppen istället ha ha.
Myser ner mig själv ett tag nu bara för vädret har inget trevligt å bju på.

Lördag - söndag



Medans alla andra åkte iväg på gatufesten i Sundsvall så åkte vi till sommarstugan och hade en toppen kväll. 7/7 dessutom så då blev det picknicken som alltid är. Satt bara där, åt, pratade och lyssnade på Petra Maarklund


Snesteg

Ligger på rummet och har tänkt göra det hela kvällen faktiskt. Om ingen vill underhålla mig och låta mig komma till den. Annars är ja fast här med mig själv och min fina dator. Haha ibland ångrar jag verkligen att jag inte tog tag i att skaffa ett socialt liv i tid

Mongon

Jordgubb och b&j häng med två fina 


3dje juli

Fixade ihop en massa goda saker och satt mig med Josefin. Hur gott som helst var det & hur bra sällskap som helst hade jag. Underbart! Fick även träffa Jocke efter 2 väldigt långs veckor. 

Har dessutom varit och fotat mig i studio med Hanna, ska visa er lite senare!