130924

Dryg seg-dag är vad det här är. Somnade på samhälls lektionen, hjärnan somnade på matten och absolut helt okunnig på tyskan. It really helps att jag måste jobba med hur mycket som helst nu hemma oxå för att vi far utomlands på torsdag. Fast ska ju inte ljuga, känns helt fantastiskt 

Linköping

Drog 9 timmar neråt i landet i fredags jag & två andra sköna brudar, för att hälsa på beckis som flyttade nu i somras. Har haft SÅ SJUKT KUL! Finns inte på världskartan, alla tiders fantastiskt. Träffade hennes knaskompisar & bowlade, delad 1a ,scooore. Fast egentligen slog ja en gång mindre än alla andra så skulle vunnit.. Dag nummer två åkte vi till staden & shoppade, och hade sedan en mys kväll & överraskade beckis me ballonger & presenter eftersom hon fyllt år, så grym helg, värt alla cirkus 18 timmar i bil helt klart.

Ösande regn

Förstår ärligt talat inte hur det kan regna måndag till torsdag utan uppehåll, och ska fortsätta imorgon, sjukt. Dagen blev bättre av att en jag har en lektion tillsammans med, bjöd med mig på en varmchoklad/kaffe time efter skolan, hur mys som helst. Förutom den stunden så suger den här dagen, och jag måste packa dessutom, kul ha ha ha :-) 

Ett halvt år tillsammans

Ett helt halvår sen lilleman blev min att pussa på när jag vill. Är så glad, så kär, så l y c k l i g

Världens finaste innebandy tjejer

Saknar gänget så sjuuuuuuukt. Är liksom min lilla family det där, och nu slutar många och det suger. Alldeles för få både förra året och nu så vi har kört med damlaget i cirkus 3 år och de flesta av oss har spelat dubbelt. Men nu blir det bara dam och det är väl skoj, kmr dock sakna flicklaget så extremt. Är så oerhört stolta över dom, stolt över att vara kapten åt ett så toppen lag. Hur bra vi var och bra vi tog allting tillsammans och hur vi kämpade och fick serieseger även fast vi var cirkus 10-12 stycken i laget, så strongttttt.
Men nu ska jag bara fortsätta min krya på mig story i några månader till och sedan är jag back on track och hoppar in i laget, inte allt för sent hoppas jag..

Guldhattar upp i luften

WOHOOOHHOOOOOO! Känns fett jävla as skönt att ha kirrat serieseger i dam div3 me alla toppen tjejer, en liten (stor) familj sådär. Även fast jag inte varit med på halva säsongen så känns det as kung ändå. (bästa va ju hattarna, bullarna & tårtan efter) & nu vankas divition 2 nästa år!!!!!
 

Umeå trip

For till umeå med la'familia imorse, lillasyster nmr 2 har innebandy cup. Så jag & Petra, lillasyster nmr1, tog en shoppingrunda å ligger nu och bara slappar på hotellrummet. Tar bussen hem själv ikv medans dom andra är kvar för att träffa Jokkiiim
 

Fredag den trettonde

Otursdag. Dåligdag. Surisdag. Fuckoffdag. Fuckyoudag. Fuckhondag. Fuckhandag. Fuckalltdag. Jo så trevlig är min dag idag, väldans munter & allt sånt är jag :-)
 

Sing it baby

 


Ingen röst


 
Jag just nu '':-)''
For till skolan utan röst, med världens förkylning, huvudvärk och helt slut i kroppen. Var med på två lektioner, varav ett test sen åkte jag hem. Ska fortsätta ligga här och hälla i mig några liter varmoboy & drömma om att kunna prata riktigt igen.

Unfair

Var på knäkontroll igen, fortf ingen träning för mig & fortf lika mke ångest över det ":D". Drog på stan med Frida direkt efter det och kikade omkring, tog en middag där oxå. & nu ska jag underhålla mig själv sådär jätte roligt hela kvällen 


Trött, sur och glad


Slutade 12, lycka. Har varit på sjukhuset & tagit blodprov och tester sen dess. Trevligt. Är väldigt sur. Har inte träffat Jocke på en vecka & det blev ingenting idag. Behöver träffa honom. Är beroende av honom. Så underbart samtidigt som det är så jobbigt 


Referat, regnskogar och matte

SÅ JÄVLA SKOLLESS. Huvudvärk och fruktansvärt sur dessutom. Nej asså nej läraren, referat är i n t e kul, det är inte lätt att bara skriva bra helt sådär, ba tjing woho abrakadabra här har du en A elev som skriver A texter, näää.


Spring

Tänkte vara duktig, dra igång min träning igen lite lugnt, även fast knäet fortfarande är dåligt. Men sakta & säkert måste ju gå bra tycker jag. Ni håller med va? Bra, tänkte väl det. Fast ha-ha nejdå. En halv kilometer räckte för att mitt knä skulle vika sig och bestämma sig för att göra hyfsat svin jävla balle ont och inte vilja funka mer, woho.


130906


Kom hem till massa bullar igår & det gjorde min dag asperf :):) Tar en kväll me favvis fridis, go mat & go kladdkaka. Mysigt värre, mest det att hon typ ligger och sover framför mig right now, men de är väldans trevligt.


Tjejkvällen på stan

Hittade verkligen ingenting på stan. Standard när det är rea. Så surt. Kladdkaka satt bra iallafall. Älskar fika, älskar kladdkaka. Skulle kunna leva på det, underbaraste som kommits på. Förstår mig inte på dem som vägrar äta fika och så, skulle inte klara mig en dag. 


Dagarna i fula bilder


September

Ny månad. Fast nä den har ju annars funnits i typ 627381902 år, ha-ha-ha kul där Madde. Idag mår jag bra. För jag får vara med min älskling nu, kyss hejdå